0
Kr 0,-

TV BRA nett-tv

TV BRA nett-tv

Tv bra produksjon
Tv bra produksjon

TV BRA nett-tv

Når stemmer møtes, skapes forandring!

TV BRA er en nett-tv kanal av, for og med utviklingshemmede. Her skal utviklingshemmede få ta del i den offentlige debatt og kulturutveksling. Reporterne skal styre ordet og være et talerør for målgruppen.

 

Vi tilbyr tilrettelagte arbeidsplasser i film og tv-produksjon. Hos oss finner du en dedikert redaksjon som ikke er redd for å kaste seg ut på nye reportasjeoppdrag - og i Bergen er det mye som skjer av små og store saker for målgruppen.

 

I TV BRA får medarbeiderne opplæring og oppfølging til å jobbe som reportere, fotografer og redigerere. Alle er med på å jobbe redaksjonelt og i forhold til den tekniske produksjonen. Reportasjene blir publisert på nettsiden vår www.tvbra.no

 

TV BRA har et samarbeid med Bergensavisen ( www.ba.no) og er en del av NCE media (https://ncemedia.no.

 

Høsten 2018 blir det premiere på et helt nytt magasinprogram som skal hete BRA SENDING. TV BRA har fått tildelt prosjektmidler fra Extrastiftelsen til en større Vestlandssatsing i 2017-2019. Prosjektet skal blant annet bidra til å styrke utviklingshemmede deltagelse i samfunnet og legge til rette for at seerne våre og flere frivillige kan bidra med innslag til sendingene våre.

 

Besøk nettbutikken!

Følg oss på sosiale media!

Instagram

Meld deg på vårt nyhetsbrev!