0
Kr 0,-

MINIPULTEN I NY DRAKT

MINIPULTEN I NY DRAKT

MINIPULTEN I NY DRAKT

Minipulten har nå blitt mer miljøvennlig! Platene, som tidligere var i plast, lager vi nå av bjørk kryssfinèr. Overflaten er satt inn med en næringsmiddelgodkjent olje. Tre er et materiale som gir et mer naturlig utseende. Struktur og kvist i treet gir hver plate sin egen karakter. Minipulten har nå en høyere kvalitet da kryssfinèren er mer slitesterk.  

 

Anbefales av ergoterapeuter! Minipult er putebordet du legger i fanget. Puten former seg etter alle underlag og ligger alltid stødig. Ved å bruke en minipult, oppnår du en riktigere sittestilling og avlaster rygg, nakke og skuldre. Ha din PC eller MAC i fanget mens du sitter, du unngår også varmeutvinningen som oppstår. Størrelse 32 x 40 cm. Kan også fåes i andre farger. 

 

Nordnes verksteder AS sysselsetter personer med utviklingshemming og andre som faller utenfor det ordinære arbeidslivet.

Vi utvikler våre produkter selv og er stolte over å kunne tilby produkter med høy kvalitet til gode priser. Ved å handle hos oss, bidrar du til opprettholdelse av viktige arbeidsplasser og som i tillegg gir oss utviklingsmuligheter.

Vi har ikke alltid fulle varelagre, så send oss gjerne en mail med ønsker, bestillinger eller andre forespørsler.

Besøk nettbutikken!

Følg oss på sosiale media!

Instagram

Meld deg på vårt nyhetsbrev!