Profileringsprodukter, Siste nytt

Gjenbruk med BIR

BIR er opptatt av gjenbruk, og at ting eller materialer brukes på nytt, i stedet for å kastes som avfall. 

I  forbindelse med innflytting i nye lokaler ønsket de at så mye som mulig av interiør skulle være gjenbruk. Vi har samarbeidet med BIR om flere prosjekter og synes det var gøy når vi fikk forespørsel om å redesigne brukt arbeidstøy. Vi tok utfordringen og resultatet er flere nye, funksjonelle og varige produkter som BIR nå bruker på kontorene sine.

Nett med lommer

Praktisk handlenett med smarte lommer. Praktisk for de som har åpen kontorløsning. Her er det plass til pc og ellers det du trenger når du beveger deg rundt i kontorlokalet.

Minipult/PC-bord

Flotte minipulter, perfekt for både hjemmekontor eller hvis du har store åpne kontorlandskap og vil sitte å jobbe litt ute, i en sofa eller andre steder som ikke har bord. Her er puten laget av brukt arbeidstøy.

Oppbevaringsposer

Oppbevaringsposer i flere størrelser. Den minste er spesialbestilt til pc-mus. I åpent kontorlandskap har man den gjerne med seg, og da kan det være praktisk med en liten pose å frakte den i.

Det er viktig å tenke på gjenbruk fordi det kan hjelpe oss med å redusere avfallsmengden og dermed begrense belastningen på miljøet. Gjenbruk av materialer reduserer også behovet for å produsere nye materialer og kan dermed bidra til å spare energi og ressurser. Nordnes Verksteder viser hvordan vi kan være kreative og finne nye bruksområder for materialer som ellers ville blitt kastet, og dermed være med på å skape en mer bærekraftig fremtid.