Siste nytt

Fremtidsrettet premiering.

På Fana Sparebank Barnecup 2023 vil plastikkpremier bli erstattet med kortreiste håndverksprodukter. ♻️💚 I samarbeid med Fana Sparebank og Fana IL Fotball har vi produsert en ny og mer bærekraftig pokal til fotballturneringen. Vi synes de ble utrolig flotte og er stolt over å kunne dele de samme verdiene som Fana sparebank og Fana IL. – God helse, anstendig arbeid, økonomisk vekst, mindre ulikhet, ansvarlig forbruk og produksjon . Tusen takk for oppdraget, vi er klar for videre produksjon og spennende prosjekter.

Både Fana IL Fotball og Fana Sparebank deler engasjementet og lidenskapen for et bærekraftig samfunn. Som trofaste samarbeidspartnere søker fotballklubben og banken alltid etter måter å gjøre ting annerledes og på mer miljøvennlige måter.

Giveaways og premier har lenge vært et gnagsår i forbindelse med barnefotballturneringene.

  • Med lokalt treverk fra byfjellene har det blitt laget flunkende nye statuetter.

Definitivt et annerledes tilskudd til alle overfylte premieskap. En statuett som bidrar til et bærekraftig samfunn på flere forskjellige måter, men som fortsatt anerkjenner glede, trygghet og fellesskapet som utfolder seg på fotballbanen.

 

Les saken her: https://www.fanafotball.no/marked-og-arrangement/turneringer/fremtidsrettet-premiering/?fbclid=IwAR0OLFrLX9IGuHcT_xxSUcPcXKldnqLNb4r6Nir45RT32kgEAykxPuHo95w